top of page

BANDLEDEN

Yvonne

Zangeres​

Mijn naam is Yvonne Bal en ik ben de zangeres van de band.

Al op jonge leeftijd was muziek heel belangrijk voor mij, vooral het zingen werd hierdoor mijn grote passie. Via een koor, en af en toe wat lol in een karaoke bar, werd in 1994 de eerste echte stap naar een optreden gemaakt in de vorm van een coverband. Op het podium van menig feestzaal werden hier de eerste muzikale stappen gezet. Coverbands als  ‘’Borderline’’ en daarna ‘’The Stew’’, gaven mij de ontwikkeling voor diverse soorten muziek, en optredens in verschillende genres. Nu vind ik mijn plezier en uitdaging bij de band ‘’In the Groove’’.

Het mooie van deze band is de onderlinge “drive” om elkaar naar betere prestaties te brengen. Dit gebeurd door positief kritisch te zijn. Maar vooral voor elkaar te willen werken in een sfeer van echte vrienden, en zo gezamenlijk bij ons doel te komen, namelijk de “Passie voor de muziek”. In onze optredens en ook menige opname is deze lijn gedurende de jaren nog steeds uitdagend.

Het mooiste van een optreden, is de zaal in de greep te krijgen van een mooie ballad of een heerlijk dansnummer. De momenten waar je het voor doet.

bandjeerikzonderwit.png
bottom of page