top of page

BANDLEDEN

Arthur

Basgitaar & Zang

Gepokt en gemazeld in de muziekwereld. Zeer bekende beroepsmusicus o.a. als zanger/gitarist in bekende begeleidingsbands die bekende artiesten muzikaal hebben begeleid . Grote namen zijn de revue gepasseerd van o.a. Anita Meijer tot aan Lee Towers en van Donna Lynton tot aan Marco Borsato. Als backingvocalist in grote studio’s zoals de studio in Brussel waar Francis Goya produceerde voor o.a. Demis Roussos tot aan de bekende grote  studio’s in Nederland waar vele bekende Nederlands artiesten hun opnames deden.

Bekend bij het grote publiek met een monsterhit “For the Longest Time”  en meerdere optredens in de kuip voor zestigduizend mensen kan deze muzikale duizendpoot ook op zijn naam schrijven. Zeer veel televisie en radio optredens en als soloartiest ook geen onbekende.

Bekend als organisator van de toen in Nederland zeer bekende talentenjacht “Cabaret der onbekenden” waar Ilse de Lange met veel plezier naar terugkijkt en ook op haar website een vermelding maakt en  waar hij met een 10-koppige band de kandidaten begeleidde wat zeer uniek was in die periode en nu een trend is bij bijvoorbeeld “The Voice of Holland” .

Nu naast een evenementenbureau runnend en het verzorgen van decoraties ook een zeer gevraagd zangdocent en uitvoerend artiest.

De zangtechnieken gecombineerd met geraffineerde ademhalingstechnieken geeft hij door aan een nieuwe lichting  artiesten door middel van zangcoaching en workshops op diversemuziekscholen. En natuurlijk ook mensen enthousiasmeren voor instrumenten o.a. basgitaar, gitaar en toetsen.

bandjeerikzonderwit.png
bottom of page